Wat wij doen
Arco de Visser BV is breed gespecialisserd. Onze hoofdzakelijke werkgebieden liggen in grondwerk, bestrating en sloopwerkzaamheden. Naast deze werkzaamheden zijn wij ook vaak betrokken bij bouwprojecten en vervullen daar onder andere de benodigde (af)bouw- en timmerwerkzaamheden. Wij zien het als een uitdaging om onze kennis en kunde steeds weer verder uit te breiden en staan altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Sloopwerk

Grondwerk

Bouwen

Bestrating

de weg van het idee

"De kracht van elk idee ligt in de uiteindelijk realisatie. Wij werken samen in de weg daarnaartoe"
Slopen
Ook voor al uw sloopwerkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn in staat om een grote diversiteit aan sloopwerkzaamheden uit te voeren. Zo kunt u bij ons terecht voor het slopen van een compleet strandpaviljoen tot het uitbreken van een binnenwand. Wij helpen u graag verder!


Terug naar boven
Grondwerk

Ons groeiend machinepark stelt ons in staat om op grote schaal grondverzet werkzaamheden uit te voeren. Denk daarbij aan het uitdiepen van oevers, uitvlakken voor wegenbouw, uitgraven van riolering en ophogen van dijken en geluidswanden. Daarnaast kunnen we u ook helpen met ons kleinmaterieel. Zo kunnen wij uw (voor)tuin uitgraven, drainage aanleggen en bomen verwijderen.

Daarnaast beschikken we over mogelijkheden tot afvoer van grond, puin en afval, of transport van zand, grind en stenen.Terug naar boven
Bouwen
Sinds de laatste jaren zijn wij actief met diverse bouwwerkzaamheden. Een oude schuur restaureren met daarin 2 grote vakantiewoningen, een vrijstaande woning slopen en compleet nieuwbouwen zijn enkele voorbeelden van wat wij uitvoeren. Zo zijn er nog diverse projecten te noemen waaraan wij werken. Verbouwingen of kleinschalige nieuwbouw kunnen wij voor u uitvoeren in eigen beheer. Ook het verhuren van ervaren timmermannen en losse krachten t.b.v. de bouw behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw ver- nieuwbouw.


Terug naar boven
Bestrating
Wij voeren ook bestratingswerkzaamheden uit en ook voor deze klus hebben wij de juiste vakman in huis. Of het nu gaat om het bestraten van een oprit of een terras, wij helpen u graag verder! Ook het ingraven van een drainage, het leggen van gras(matten) en het plaatsen van schuttingen behoren tot de mogelijkheden. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies op maat.


Terug naar boven

Bereikbaar

Ma – Za: 7.30 – 17.00
Zondag gesloten

Bezoek ons

Hondegemsweg 6
4353 RS Serooskerke

Arco de Visser BV

KvK: 65936701
BTW: NL 8563.24.139.B01